Smještaj

smjestaj

JEDNOKREVETNE SOBE

Jednokrevetne sobe u potpunosti su prilagođene osobama starije životne dobi koje imaju potrebu za vlastitom intimom. Površina od 16 m2 omogućava komfor, udobnost te ugodnu i opuštajuću atmosferu. Uz funkcionalni i ergonomski namještaj, svakom je korisniku na raspolaganju LCD tv prijamnik, telefon i priključak za internet. Prostrana, kvalitetno opremljena kupaonica nalazi se u svakoj jednokrevetnoj sobi.

DVOKREVETNE SOBE

Dvokrevetne sobe zauzimaju površinu od 20 m2 koja korisnicima pruža komforan zajednički boravak. Uz dva kreveta, u sobi se nalaze noćni ormarići, stol sa stolicama, ormari te vješalica, ogledalo i zavjese. Opremljene su LCD tv prijemnikom, telefonom i priključkom za internet. Kupaonica je funkcionalna i prostrana.

APARTMAN

Apartman se sastoji od dnevne sobe s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice i balkona ukupne površine 30 m2. Svojom prostranošću čini boravak u domu savršenim, nesputanim i pruža ugodu vlastitog doma. LCD tv prijamnik, telefon i priključak za internet njegov su sastavni dio. Savršen za boravak u dvoje, luksuzan za život samca.

DNEVNI BORAVAK

Dnevni je boravak zasebna cjelina namijenjena vanjskim korisnicima Doma. Smješten je u prizemlju sa zasebnim ulazom, odlično povezan s ostalim prostorima i zajedničkim sadržajima. Ukupnog kapaciteta 30 korisnika, sadrži sobu dnevnog boravka, zasebne sanitarije te dvije trokrevetne sobe za odmor. Aktivnosti dnevnog boravka obuhvaćaju osiguran prijevoz, prehranu, medicinsku rekreaciju, opću njegu, kreativno provođenje slobodnog vremena te poslijepodnevni odmor. Ovakav vid brige o osobama starije životne dobi pruža im osjećaj zajedništva, korisnosti, ispunjenosti i zadovoljstva iznimno povoljno djelujući na njihovo opće zdravlje i psihofizičku stabilnost.

Sve kupaonice, sobe i apartmani opremljeni su alarmnim sustavom koji je svakom korisniku na dohvat ruke. U svim prostorima za smještaj nalaze se rolete sa elektroupravljanjem.