Božićni  i Novogodišnji blagdani u Domu su obilježeni prigodnom priredbom učenika hrvatske škole „Marija i Lina“ iz Umaga,  učenici 1. i 2. razreda, područne škole Babići, učenici 1. razreda, učenici Glazbenog odjela  i talijanske OŠ „Galileo Galilei“ iz Umaga, učenici 2. razreda. Korisnicima su se obratili ravnatelji hrvatske i talijanske škole i zaželjeli im sretnu Novu godinu uz želje za dobrim zdravljem i sretnim obiteljskim odnosima. (2.slika)

27.prosinca u Domu je održana priredba od strane plesne grupe  „Zvejzdice 50+“ koje djeluju pod pokroviteljstvom  „Učilišta za treću životnu dob“ PUO „Ante Babić Umag i u suradnji sa Sindikatom umirovljenika Hrvatske, podružnica Umag pod vodstvom gđe Eve Vrtovec. Ova priredba je obilovala plesom i pjesmom, a prigodnim riječima korisnicima su se obratile gđa Eva Vrtovec, predsjedbica SUH, Umag i gđa Sanja Benčić, u ime ravnateljice PUO „Ante Babić“ te su zaželjele korisnicima sve najbolje u Novoj godini.

SUH, Umag poklonio je Domu i poveću količinu mandarina, slatkog novogodišnjeg kolača „panetona“ i krema za njegu tijela korisnika u stacionarnom dijelu Doma. Druženje se odužilo do kasnijih sati…uz pjesmu i razgovor vrijeme je brzo proteklo. Dođite nam opet!